Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen deze termijn mag je dus het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een winkel doet.

De items dienen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd met de verpakking onbeschadigd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zitten.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. De kosten voor een standaardpakket bij PostNL vanuit Nederland zijn ca. €6,95. We adviseren sterk om jouw retourpakket aangetekend te versturen voor €8,60.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Guus Clothing niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jouw retouritems correct verwerkt is. Dit is namelijk jouw bewijs van retournering.

Je kunt je bestelling per pakketpost aan ons retourneren. Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je gebruik maakt van het retourformulier dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen. Deze mag je compleet invullen en toevoegen aan jouw retourpakket. Dan is het pakket klaar voor verzending! Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.

Download het retourformulier hier!

Ruilen

Het is bij Guus Clothing helaas niet mogelijk om items om te ruilen. Mocht je toch een andere maat, kleur of item willen dan kan je het ongewenste item retourneren. In de tussentijd kun je het juiste item opnieuw bestellen in onze webshop.

Terugbetaling

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je per mail een retourbevestiging en een credit-nota.  Op het moment dat jij deze mail krijgt, ontvang je binnen maximaal 5 werkdagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling betaalde.

Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. Heb je een gedeelte van jouw totale order aan ons geretourneerd? Dan krijg je de verzendkosten van deze order niet terug.